Ganz Ábrahám SZKI

Élménybeszámoló a szalagavatós osztálytánc tanulásáról Hegedűs Dóra tánctanárral. Saját nézőpontomból összképileg és egyénileg is szuper volt, mert amíg rendesen megtanultuk a koreográfiát, addig nevettünk és szórakoztunk is.

Azt kell mondjam, hogy a próbák fölértek egy - egy tesiórával is. Mivel a retro egy elég vidám és mozgékony táncelemeket tartalmazó stílus, és a tanárunk ezt abszolút át is tudta adni nekünk az oktatással, ezért sikerült szerintem minden néző és az osztály szerint is nagyszerűre a szalagavatós produkció. Részemről én nagyon élveztem, mert egyrészről mozgás, ami az iskolapadból kikecmeregve mindig jólesik, másrészről pedig olyanfajta mozgás, amit megfűszereztünk egy kis ötleteléssel, vidámsággal, kreativitással, és készen is volt a jó szórakozás angol óra helyett...


 
Igen sajnálta a csapat, amikor szalagavató után elmaradtak a táncpróbák, az azzal járó hülyülések, az izgalom, hogy vajon milyenek leszünk a színpadon. A csapat szerint és szerintem is főképp Dórának köszönhetjük azt, hogy ez ilyen jól sült el az elejétől, az ő alapvetőlegesen pozitív hozzáállása és pörgős kisugárzása „fertőzte meg” a csapatot. Állítom, ha most, egy évvel később megkérdezném a csapat tagjaitól, hogy mire emlékeznek a szalagavatós táncunkból, csak jót tudnának mondani; sőt, azt sem zárom ki, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki majdnem az összes lépésre emlékszik.

Szemmel láthatóan mindenki jól csinálta!
Írta: Réti Gabriella Volt 12/A Ganz Ábrahám SZKI